Bc OUTDOOR KITCHENS & Big Green Eggs kamado bbq’s

Ambachtelijk gemaakte buitenkeukens van Bouwcomponist zijn gegarandeerd een groot plezier om buiten mee te werken. Uiteraard zijn onze buitenkeukens ijzersterk en deze kunnen dan ook het gehele jaar buiten blijven staan.

Onze buitenkeukens komen in een aantal ‘standaard’ variaties, wilt u echter een buitenkeuken geheel op maat dan kan dat uiteraard ook. Het gehele productieproces van onze buitenmeubels duurt maar liefst 8 dagen.

Wilt u ook een kamado bbq kopen, dan hebben wij de beste reeds voor u gevonden, namelijk die van Big Green Egg. Wat ons betreft de enige keuze wanneer het gaat om topkwaliteit en super goede garantie. Heeft u al een kamado bbq en misschien zelfs van een ander merk, geen probleem, wij passen indien nodig de sparing in het bovenblad aan zodat deze prima bij uw kamado bbq past.

Wilt u onze meubels zelf zien?, dan bent u van harte welkom op De Corantijn 73 in Zwaag. Wij werken het liefst op afspraak, dus belt u svp eerst even met ons op 06 518 501 18.

De voordelen van onze buitenkeukens;

  1. Alle meubels worden in NL met de hand gemaakt, voor de beste kwaliteit
  2. Gemaakt om het hele jaar buiten te staan, af te spuiten met een hogedrukreiniger
  3. Door het houten binnenwerk is het meubel gemakkelijker te verplaatsen, dus staat de wind net even anders, dan kan u het meubel elders plaatsen.
  4. Ook verkrijgbaar met wielen, super makkelijk te verplaatsen.
  5. Opening in het bovenblad is dusdanig gemaakt dat de kamado bbq geborgd staat in het meubel, de kamado bbq kan er dus niet uitvallen of makkelijk meegenomen worden.
  6. Wilt u een meubel met een buitenkraan, maar geen vaste aansluiting? Dan kan dat dmv een tuinslang aansluiting op de spoelunit.
    Door grotere producties kunnen wij onze meubels zeer scherp aanbieden.

 

Wij hopen u snel in Zwaag te mogen begroeten,

Team Bouwcomponist
Telefoon 06 22 60 71 01

Email info@bouwcomponist.nl