Kunststof Gietvloeren

Vloercoating

Een coating vloer is geschikt voor lichte tot middelzware belasting, en is verkrijgbaar in zowel een gladde als een antislip versie. De coating vloer is een vloerafwerking, welke vaak wordt toegepast in garages en dergelijke, maar ook kan worden toegepast in uw woning. De vloercoating kan worden uitgevoerd in een blanke epoxycoating, met als doel de ondergrond stofvrij te maken en onderhoudsvriendelijk, of in een gekleurde epoxycoating.

 

PU Gietvloeren

Deze gietvloer bestaat uit een laag kleurechte Polyurethaan (PU) met als eindafwerking een slijtvaste en blanke PU-coating. Een PU gietvloer is een naadloze, elastische,  slijtvaste vloer die vloeistofdicht is. Een kunststofvloer is onderhoudsvriendelijk en is te combineren met vloerverwarming. De kleurkeuze is nagenoeg onbeperkt en kan eventueel met decoratieve elementen worden vervaardigd.  Elke vloer heeft een unieke uitstraling.

 

Troffelvloeren

Een troffelvloer is een vloerafwerking op basis van epoxyhars met minerale vulstoffen die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Een troffelvloer is met name geschikt als afwerking van vloeren waar hoge eisen gesteld worden aan de mechanische en chemische belastbaarheid en hygiëne.