Over de Bouwcomponist

de specialist in vloer- en wandafwerking

Bij de Bouwcomponist weten we als geen ander hoe belangrijk de afwerking van uw vloer en wand is. Het bepaalt niet alleen de uitstraling van uw woning of bedrijfspand, maar ook de duurzaamheid en veiligheid van uw interieur. 

 

Wandafwerking
Wandafwerking

Verschillende vloeren

Of u nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling of juist een warme, klassieke sfeer wilt creëren, bij de Bouwcomponist vindt u altijd de juiste vloer- en wandafwerking. Zo bieden wij onder andere cementgebonden gietvloeren, designvloeren, parketvloeren, (visgraat) pvc vloeren, beton ciré en nog veel meer. 

Onze adviseurs

 Zo zorgen wij er niet alleen voor dat uw vloer of wand er perfect uitziet, maar ook dat deze altijd in topconditie blijft. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit, en zorgen er daarom voor dat al onze producten en materialen voldoen aan de hoogste eisen en normen.

Wilt u meer informatie over onze vloer- en wandafwerkingen, of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder!

Wandafwerking