PVC VLOEREN

PVC vloeren verlijmen

Een verlijmde PVC vloer heeft de mooiste uitstraling. Deze ligt strak op de (geëgaliseerde) ondervloer. 

Bovendien zorgt het verlijmen ervoor dat de vloer stabiel en geluid stiller is, waardoor het een ideale keuze voor huizen en kantoren  is. Met de juiste keuze van lijm en een zorgvuldige installatie kan een verlijmde PVC-vloer jarenlang meegaan en een praktische en stijlvolle toevoeging aan elke ruimte vormen. Mocht er een deel van je PVC vloer beschadigd zijn, is dit gemakkelijk weer te repareren met een verlijmde vloer.

Verlijmde PVC vloeren zijn een goede keuze in combinatie met vloerverwarming. Ons advies hierin is om je vloer te laten egaliseren en vervolgens de PVC vloer direct op je basisvloer te laten verlijmen. Hierdoor profiteer je jarenlang maximaal van je vloerverwarming.

PVC click vloeren

PVC click vloeren zijn een populaire keuze voor wie op zoek is naar een vloer die zowel duurzaam als eenvoudig te installeren is. Met het handige kliksysteem kunnen de vloerdelen gemakkelijk in elkaar worden geklikt, zonder dat er lijm nodig is.

Of je nu een klassieke of eigentijdse uitstraling wilt creëren, PVC click vloeren bieden eindeloze mogelijkheden om je interieur te veranderen naar eigen keuze.